štvrtok 8. októbra 2015

Erotický darček na Vianoce – prečo nie?



Je zaujímavé, že my ľudia stále túžime po zmene. Sme unudení vecami, ktoré nás obklopujú alebo ktoré používame už dlho. Sú veci, ktoré obmieňame častejšie a iné zriedka. Napríklad spodnú bielizeň. Alebo niekoľkoročný vibrátor. Erotickú literatúru z našej knižnice sme už tiež iste prečítali.

Chceme občas vybočiť zo svojho stereotypu, máme radi prekvapenia, najmä počas najkrajších sviatkov roka – Vianoc. 

Kupovanie vianočných darčekov môže byť pre niektorých nočnou morou. Najmä, ak zamýšľame kúpiť erotickú pomôcku alebo sexy bielizeň. Chceme kúpiť tú pravú, ktorá naozaj poteší a osloví obdarovaného a vnesie do spoločného intímneho života zábavu, vzrušenie a potešenie.

Muži radi kupujú sexy spodnú bielizeň. Sú presvedčení, že kúpou erotickej bielizne nič nepokazia – aspoň si myslia, že týmto darčekom potešia svoju polovičku. Veď oni chcú, aby sme mi ženy vyzerali pre nich vždy sexy. Klasickú spodnú bielizeň nosíme denne, erotickú iba príležitostne, preto dlhšie vydrží. Každú sezónu sa však objavia nové kúsky, nové strihy, materiály – máme príležitosť urobiť radosť sebe a potešiť aj svoju polovičku. 

Vedia naši muži pre nás dobre vybrať veľkosť, materiál a farbu? Ak máte milé dámy pochybnosti o dobrom výbere darčeka pre vás zo strany partnera, máme pre vás radu: vo vhodnej chvíli a s dostatočným predstihom mu naznačte a ukážte konkrétne kúsky napríklad v eshope, ktoré sa vám páčia. Pozreli ste si tabuľku veľkostí, odmerali ste sa? Znížili ste riziko kúpy zlej veľkosti a následnej reklamácie. Vytypujte mu niekoľko kúskov a do Vianoc budete plná očakávaní, ktorý kúsok spodnej bielizne si asi pod vianočným stromčekom nájdete. 

Erotické pomôcky podľa prieskumov kupuje na Vianoce omnoho viac mužov ako žien. Áno, mužom záleží na partnerkinej spokojnosti v intímnej oblasti. Muži pravdepodobne viac ako ženy túžia po experimentovaní v spálni. Dali ste niekedy partnerovi najavo, že by ste rada vyskúšala erotickú pomôcku? Alebo vymenila starú za novú? Rozprávate sa o svojich najtajnejších intímnych predstavách otvorene? (malý návod v našom článku: Rozhovory o sexe – prostriedok k úplnému sexuálnemu naplneniu). 

Uvažujete nad tým, že váš vibrátor je síce ešte funkčný, no za tie roky, čo ho máte, sa určite objavili na trhu mnohé novinky. A máte pravdu. Trendom posledných rokov je navrhovanie erotických pomôcok ženami. Veď my ženy najlepšie vieme, ako naše telo reaguje na sklo, silikón, bio-kožu, ABS plast, aká veľkosť, funkcie a aké zaoblenie sú pre nás najlepšie. Dnešné erotické pomôcky sú nielen zdravotne bezpečné, majú aj nádherný dizajn, krásne farby, sú ovládateľné aj na diaľku a majú mnoho funkcií, ktoré erotické pomôcky spred niekoľkých rokov nemali. 

EroticLady je predovšetkým miestom pre inšpiráciu v intímnom živote moderných žien (a pánov, ktorí hľadajú pre svoje dámy originalitu a kvalitu). Preto v našej ponuke nájdete toľko erotických pomôcok navrhovaných ženou pre ženy: dildá značky LAID, vibrátory značky RIANNE´S, vibrátory značky Iroha by Tenga...... (príbeh vzniku značiek ponúkaných v našom eshope môžete nájsť TU

Ak milé dámy tajne túžite po novej erotickej pomôcke, naznačte vášmu drahému v správnom čase miesto, kde by sa mohol inšpirovať. A vy každý deň, ktorý ostáva do Vianoc, môžete tajne snívať, či si pod vianočným stromčekom nájdete tú erotickú pomôcku, ktorá najviac zaujala vás. 

Kniha pod vianočným stromčekom je síce klasickým darčekom, no mnohé z nás sa jej potešia vždy. Vedomostí nikdy nie je dosť, čím viac dozrievame, o to viac sa snažíme o poznanie nášho tela, našej duše, vzťahov, zákonov intimity. Máme pre vás v ponuke niekoľko titulov, budeme radi, ak si spomedzi nich vyberiete práve ten, ktorý je vám najbližší. 

Položili ste si niekedy takéto otázky: Prečo vôbec existuje sex? Prečo má človek len dve pohlavia a nie tri alebo viac? Je láska racionálna? Kde sa vzala homosexualita? Prečo sa boháči ženia s krásavicami? Odpovede nielen na tieto otázky nájdete v knihe „Červená královna“. Kniha „Proměna intimity“ sa venuje téme intimity v prevratnom svete okolo nás, zmene súkromných vzťahov vplyvom spoločenských zmien, úlohe sexuality v modernej súčasnosti. 

Milé dámy a slečny, ak ste v tomto článku našli návod, ako sa ešte viac priblížiť k partnerovi darovaním intímneho darčeka určeného len pre neho alebo pre spoločné hry vo dvojici, budeme len radi. To bude pre nás ten najkrajší vianočný darček. 

Nabudúce sa vám prihovoríme na tému: Prečo máme na Vianoce vyššiu potrebu blízkosti, zmyselnosti a erotiky. 

Vaša Ely