štvrtok 12. novembra 2015

Womanizer - Mercedes medzi erotickými pomôckami

WOMANIZER absolútna špička medzi erotickými pomôckami



WOMANIZER – to je revolučná erotická pomôcka, ktorá vás dovedie k mnohonásobnému orgazmu takej intenzity, aký nezažijete so žiadnou inou erotickou pomôckou.


Predstavujeme vám erotickú pomôcku, ktorá od roku 2014 predstavuje absolútnu novinku v životnom štýle modernej ženy. Orgazmus zažijete nie pomocou vibrácií ako s tradičnými vibrátormi, ale pomocou novej technológie – bez dotykového dráždenia klitorisu pulzujúcimi vlnami. 


My ženy aj muži stále hľadáme nové možnosti pre obohatenie svojho intímneho života. Vibrátory používame už viac ako 100 rokov, stále dokonalejšie, zo špičkových materiálov a mnohými funkciami. Technologický vývoj neobchádza ani erotické pomôcky. Pri ich kúpe kladieme dôraz na zdravotnú bezpečnosť a výkon sexuálnych pomôcok. Ženy, muži a páry, ktoré hľadajú novú inšpiráciu pre svoj milostný život, sa nechcú uspokojiť s tradičnými erotickými pomôckami, ktoré už trh ponúka. A výskumníci spolu s lekármi a sexuálnymi expertmi vyvíjajú stále nové lákadlá – tak po rokoch výskumu uzrela svetlo sveta 


VÝNIMOČNÁ EROTICKÁ POMÔCKA


WOMANIZER W100 – erotická pomôcka na bezdotykové dráždenie klitorisu pulzujúcimi vlnami od nemeckých vynálezcov. Od jeho uvedenia na trh v r. 2014 sa na internete a v médiách popísalo veľa a vždy len nadšené chvály. Novinka s patentovanou technológiou Vám 100% zaručí slasť a privedie vás k orgazmu. Skutočne splní to, čo sľubuje.

Podľa štúdií má takmer každá druhá žena problémy dosiahnuť orgazmus alebo doposiaľ orgazmus nezažila. Zázračný masér WOMANIZER W100 pomôže, lebo z testovania pomôcky 50 respondentkami vo veku 20 -60 rokov vyplynulo: 


♥ 100% hodnotilo WOMANIZER ako absolútne jedinečný
♥ 98% chce vlastniť WOMANIZER
♥ 76% má s WOMANIZEROM mimoriadne intenzívny orgazmický zážitok
 73% zažíva mnohonásobný orgazmus
♥ 63% prežíva úplne nový sexuálny zážitok






Prečo je táto erotická pomôcka výnimočná: 


♥ jedinečná, doteraz nepoznaná stimulácia
♥ 100% záruka orgazmu
♥ privedie vás k orgazmu už do 60 sekúnd 
♥ zažijete s ním viacnásobný orgazmus
♥ ergonomické tvarovanie
♥ nová, patentovaná technológia sacích vĺn
♥ moderný dizajn - jemne vypracované tvary
♥ na dotyk pôsobí, ako keby bol z hodvábu

♥ materiál mimoriadne šetrný ku pokožke
♥ nabíjateľný akumulátor 
♥ prevádzková doba až 90 minút
♥ jednoduché ovládanie
♥ womanizer nie je vodotesný, nepoužívajte v sprche alebo vo vani.


Nemeckí výskumníci nezaspali na vavrínoch a v r. 2015 uviedli na trh vylepšenú verziu WOMANIZERw500. Na rozdiel od jeho predchodcu má až 8 stupňov intenzity, a v rámci nich super tichý stupeň a super silný stupeň, veľmi tichý stupeň – 42 db, sadu náhradných sacích zvončekov v XL veľkosti pre väčší klitoris a samozrejme nový, ešte krajší dizajn.




Takže dámy pripravte sa na nezabudnuteľné chvíle. Ale najskôr:


♥ Doprajte si ľahkú chutnú večeru.
♥ Oblečte si svoju erotickú bielizeň, alebo ak sa cítite lepšie vo flanelovom pyžame, nech sa páči, hlavne si urobte pohodlie
♥ Vypnite svoj mobilný telefón (snáď vám sociálne siete a neustále pípanie oznamujúce príchod mailu alebo sms nepokazia stúpanie do závratných výšok) 
♥ Zapáľte si romantickú sviečku, vypnite svetlá – atmosféra je dôležitá 
♥ Dovoľte svojej mysli zbaviť sa stresu, nepríjemných myšlienok na svojho šéfa alebo klientov – telo a myseľ sa chystajú spojiť. Sústreďte sa len a len na seba
♥ Zamknite si svoju izbu – tento krok je najdôležitejší, ak nežijete v domácnosti sama, deti a rodičia nie sú v tejto chvíli vítaní.


A teraz ste pripravená. Zabudnite rýchlo na vibrátor, alebo iné erotické pomôcky, s ktorými ste sa doteraz kamarátili. WOMANIZER je úplne, ale úplne iná káva.


Táto erotická hračka špičkového dizajnu a jasných foriem bude rozmaznávať váš klitoris doteraz nepoznanými pulzujúcimi, rytmickými impulzmi drobných sacích vĺn, výsledkom čoho je s ničím neporovnateľný, hoci aj viacnásobný orgazmus! A to už za DVE MINÚTY! Rozochveje nielen klitoris ale aj celé vaše telo! Ovládanie je veľmi jednoduché, prostredníctvom 2 tlačidiel prepínate medzi 6 vlnovými módmi a rýchlosťami a vôbec nepotrebujete komplikovaný manuál.


Stačí len nasadiť malý sací zvonček, na ktorý nanesiete pre lepší pôžitok trochu lubrikantu na vodnej báze a stlačiť gombík. WOMANIZER vám sprostredkuje úplne novú úroveň stimulácie, porovnateľnej s orálnym milovaním so skúseným partnerom. Pri nižšej intenzite zažijete pocit, ako keby vám niekto nežne bozkával klitoris. Pri vyššej intenzite pocítite intenzívne nasávanie. 


Na výber je z produktovej rady Womanizer W100 6 dizajnovo odlišných womanizérov za cenu odporúčanú výrobcom 159,- € a luxusná edícia zdobená Swarovského krištálikmi za 499,- € (taktiež cena odporúčaná výrobcom). Z produktovej rady Womanizer W500 si môžete vybrať zo 6 prekrásnych farieb, k tejto rade výrobca ponúka aj elegantnú taštičku na uskladnenie.

Je to veľa? Nie. Za ten zážitok a opakovaný, to stojí. Ženy, ktoré túto sexuálnu pomôcku testovali, mali ohodnotiť produkt na stupnici 1 – 10 (10 najlepšie hodnotenie). Výsledok: STUPEŇ 15!

A na záver hodnotenie tejto revolučnej erotickej pomôcky svetovými médiami:


Womanizer sa na celom svete teší obdivu a obrovskému záujmu. Zhrnutie od Dominy Doll: „Neviem, čo mám o tejto hračke povedať, len to, že je absolútne úžasná, je ako droga vytvárajúca návyk. Každá žena by mala mať Womanizer.„ 



„Považujem Womanizer za špičku, môj malý zázrak budem naďalej pravidelne používať a môžem vám len odporúčať, aby ste ho vyskúšali. 

Womanizer Prow500 je v mnohom lepší ako jeho predchodca. Má 8 stupňov, namiesto 5 stupňov jeho predchodcu, tieto môžete prepínať. Aj zvukovo je tichší. Prístroj je krajší a ženskejší na pohľad a je aj lepší na uchopenie do ruky. Najväčšia kritika sa týka ceny. Práve kvôli mnohým vylepšeniam odporúčame Womanizer Prow500.“



Ako to cítim: nepochybne jeden z najlepších vibrátorov na trhu!

„To je náš posledný a najlepší vibrátor a dostal 5 hviezdičiek od spolupracovníkov a aj klientiek.“ Cair Cavanah, spoluzakladateľka Babelandu a spoluautorka „Moregasm“. Womanizer vám ponúka senzačné nasávanie spolu s vibráciami na klitorise a pocit je úžasný.“


Ak ešte stále váhate a máte otázky, radi Vám ich zodpovieme. A na inšpiráciu ponúkame video:


Womanizer pro w500



Páči sa vám článok? Ak áno, podeľte sa s ním so svojimi priateľmi. 


S láskou


Vaša Ely