utorok 1. decembra 2015

10 pozitívnych účinkov orgazmu na naše zdravie

Orgazmus – je možné ho nemať rád?

Toto nahromadenie elektrickej energie vychádzajúce z našich pohlavných orgánov a pretekajúce až cez naše prsty. Pocit príjemne pulzujúceho uspokojenia a relaxácie. Ako môže niečo, čo poskytuje také slastné vzrušenie, byť dobré aj pre vás? Veď mnoho vecí, ktoré konzumujeme a pociťujeme pri nich slasť, sú nezdravé: napríklad fľaša vína alebo tabuľka čokolády. Máme pre vás dobrú správu: Lekári a výskumníci sa zhodujú na tom, že sex a orgazmus majú pozitívne účinky na naše telo, našu myseľ a našu dušu. Prečo?

lebo

1. Vďaka orgazmu budete mať lepší a kvalitnejší spánok

Muži po dosiahnutí orgazmu zvyčajne pociťujú rýchly pokles krvného tlaku a náhle uvoľnenie. Pre ženy je orgazmus viac povzbudzujúci, ale má rovnako silný účinok. Orgazmus môže byť vašim vlastným osobným sedatívom. Nahraďte tabletky na spanie orgazmom. Vďaka endorfýnom pocítite radostné uvoľnenie, upokojenie vašej mysle a driemoty a sladký spánok bude nasledovať.

Návrh produktu:
 Womanizer W500


Svetovou novinkou v bezdotykovom dráždení klitorisu je WOMANIZER W100, alebo jeho najnovšia verzia WOMANIZER Pro W500. Zažijete jedinečnú, doteraz nepoznanú stimuláciu a zaručený orgazmus.






2. Orgazmus zmierňuje stres

Pocit uvoľnenia, ktorý zvyčajne nasleduje po dosiahnutí orgazmu, je často jeden z mála okamihov, keď si dovolíme absolútnu relaxáciu a zbavíme sa celodenného alebo dlho nahromadeného stresu. Po dosiahnutí orgazmu je zvyčajne nemožné zamerať sa na rušivé myšlienky, na negatívne zážitky a myšlienky. Minútu po orgazme našim telom prechádza oxytocín, ospalý hormón, a nás zaplaví pocit pokoja.

Typ na masturbáciu:


Doxy Wand masažna hlavica
Siahnite po osobnom masážnom prístroji DOXY – najvýkonnejšej masážnej hlavici na svete. Zažijete erotické vzrušenie, dráždenie a uvoľnenie. Rukoväť masážnej hlavice je tak dlhá, že dosiahnete pohodlne sama na akékoľvek miesto vášho tela, aj klitoris. Erotickú masáž oceníte aj pri hrách vo dvojici. S DOXY masážnym prístrojom budete cítiť veľmi intenzívne vibrácie vnárajúce sa do vášho tela a krásne vyvrcholenie orgazmom.


3. Orgazmus zmierňuje bolesti

MINNA LIFE LIMON

Vďaka orgazmu budú vaše prípadné menštruačné kŕče ako aj bolesť s nimi spojená menej intenzívnejšie, migrény budú čoraz zriedkavejšie a menej bolestivé. Zvýši sa váš prah bolesti. Sex a konkrétne orgazmus je silným analgetikom. Je bez predpisu, môže ho mať každý. Aj vy.
Návrh produktu:
Minna Life – Limon vibrátor – je určený pre sólo hru ale aj pre potešenie s partnerom. Vy sama silou stláčania ovplyvňujete silu vibrácií. A ako bonus má táto vodotesná erotická pomôcka pamäť, do ktorej si vloží vašej hlavné charakteristiky.


4. Orgazmus zvyšuje váš imunitný systém


Počas orgazmu sa uvoľňuje hormón lásky DHEA - možno najsilnejšia chemikália v našom intímnom svete. Zlepšuje rovnováhu nášho imunitného systému, podporuje rast kostí, udržiava a regeneruje tkanivá, dokonca má pozitívne účinky na našu pokožku, ktorú udržiava zdravú a pružnú. DHEA sa môže v tele premieňať na hormóny testosterón a estradiol, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie žien a mužov. Zlepšuje celkovú kvalitu života, zvyšuje sexuálnu potenciu, znižuje hladinu krvného cukru.
Návrh produktu:
Happy Rabbit natural vibrátor. Luxusný silikónový vibrátor pre vonkajšiu aj vnútornú stimuláciu. Ideálny intímny darček pre dámy, ktoré začínajú s používaním erotických hračiek a objavovaním svojho tela. Tento vibrátor má mimoriadne silné stimulačné účinky - vnútorné aj vonkajšie. Na výber máte 3 rýchlosti a 2 druhy vibrácií. Je vybavený 3 vibračnými motormi, tzv. králičím stimulátorom.

5. Orgazmus znižuje depresie a zlepšuje náladu

Kto z nás by nechcel byť šťastnejší a mať denne orgazmus? Mnohé hormóny sú pozitívne
LELO MIA2
ovplyvnené sexuálnym aktom a orgazmom, čo môže viesť k lepšej nálade. Teória Psychológ Gordon Gallup vo svojej teórii uvádza, že prostaglandín, hormón, ktorý obsahujú spermie, (ktoré vstrebáva žena do svojho pohlavného ústrojenstva) mal za následok, že o 30% viac účastníčok štúdie uvádzalo, že sa cítili šťastnejšie ako účastníčky, ktoré nevstrebávali ejakulát do svojho ústrojenstva.

Návrh produktu:
LELO MIA 2 VIBRATOR PETAL PINK Úžasný vibrátor v tvare rúžu od švédskeho výrobcu LELO. Diskrétna pomôcka, ktorá sa zmestí do každej kabelky.

6. Orgazmus pomáha ženám k otehotneniu zdravému priebehu tehotenstva

Orgazmus nie je predpokladom k otehotneniu, ale ženský orgazmus môže pomôcť k otehotneniu. Počas orgazmu dochádza ku kontrakciám maternice, čím sa zvyšuje jej odolnosť voči tlaku spermií. Orgazmus tiež zvyšuje prietok krvi v maternici, čo je ideálne prostredie pre uchytenie vajíčka. Zistilo sa, že tehotné ženy s väčšou pravdepodobnosťou donosia svoje dieťa do termínu, ak mali pravidelný orgazmus počas tehotenstva, buď s partnerom, alebo sami.

Návrh produktu:
LAID C.1 VIBRATOR PINK

LAID - C.1 CLITORAL VIBRATOR. Vibrátor navrhnutý ženou pre ženu, má mnohoraké použitie, viacero spôsobov na stimuláciu klitorisu a jeho okolia. Môžete ho použiť na sólo hru – cez otvor vložiť prsty alebo dildo a použiť ich na vnútornú stimuláciu, alebo ho použiť spolu s partnerom. 

7. Orgazmus posilňuje telo

Posilňovanie svalstva a jeho kontrakcie formou cvičenia sú všeobecne prospešné pre celý náš organizmus. Svalové kontrakcie, ktorý vznikajú počas orgazmu tiež riešia problémy s erekciou a inkontinenciu. 178 mužov sa v zahraničí zúčastnilo experimentu. Všetci mali menšie problémy s erekciou. Štyri mesiace denne rehabilitovali, cvičili predovšetkým Kegelove cvičenia. Po skončení experimentu až 74% mužov uvádzalo zlepšenie a 43% uviedlo, že sa cítia vyliečení. U žien Kegelove cvičenia posilňujú celý urogenitálny trakt, uľahčujú samotný pôrod a zabraňujú vzniku inkontinencie najmä u žien v menopauze alebo po hysterektómii.

Návrh produktu:
Geisha balls – venušine guličky – váš ideálny spoločník na cvičenie panvového svalstva. Používaním
15-30 denne budete prirodzene posilňovať vaše panvové svalstvo, najmä počas pohybových denných aktivít. Tieto 4 venušine guličky majú rôznu hmotnosť, začnete s dvomi najľahšími a postupne budete zvyšovať hmotnosť guličiek.
FUN TOYS GEISHA BALLS

8. Orgazmus znižuje riziko srdcových ochorení

Je to také jednoduché – pri dosahovaní orgazmu tri alebo viackrát týždenne, znížite riziko srdcového infarktu alebo mŕtvice o polovicu. Srdcové záchvaty boli oveľa častejšie u žien, ktorí nemali orgazmus.
Návrh produktu:

YESFORLOVE – excitement gel for women. Kvapka gélu pre dámy, ktorá spôsobí sexuálne vzrušenie. Stačí kvapka na klitoris spojená s intímnou masážou. Objavíte dosiaľ nepoznané oblasti rozkoše.

9. Orgazmus vám pomôže schudnúť

V 500 gramoch tuku je 3500 kalórií. Ak spálite 3500 kalórií, stratíte pol kila tuku. Pri pohlavnom styku spálite približne 150 kalórií za pol hodiny. Pre porovnanie, cvičením jógy spálite 114 kalórií za pol hodiny, pri tanci 129, chôdzou 153, pri volejbale 174. Pulz stúpne z asi 70 úderov za minútu na 150, rovnako ako u športovca s maximálnym výkonom.


Návrh produktu:

RIANNE S MATRIOSHKA

RIANNE S – MATRYOSHKA VIBRÁTOR. Malá lady s veľkým tajomstvom, feministický tvar, zmyselné zaoblenie, hebký materiál – vibrátor predurčený na dosiahnutie orgazmických výšin. Ideálny na externé aj interné použitie.

10. Orgazmus znižuje riziko rakoviny

Vyššia hladina oxytocínu a vyššia úroveň DHEA hormónu tvoriacich sa počas orgazmus sa spájajú s zníženým výskytom rakoviny prsníka. Aj muži, ktorí majú pravidelný orgazmus (ejakuláciu), majú nižšie riziko rakoviny prostaty.

Návrh produktu: 
LAID d.1 DILDO
LAID – D.1 DILDO ĆIERNA RÍBEZĽA. Pre vašu sólu hru a preskúmanie vášho bodu G alebo pre
hru vo dvojici. Mimoriadne hebký povrch je nielen šetrný k pokožke ale aj erotický na dotyk. 


Milé dámy a slečny, a ako ste na tom s orgazmom vy? Ak práve prežívate obdobie bez partnera, erotické hračky môžu byť prostriedkom k dosahovaniu orgazmu. Ak ste milé dámy vo vzťahu, možno vás náš článok inšpiroval na experimentovanie a dosahovanie spoločného orgazmu s vašim partnerom s erotickými pomôckami v našej ponuke.


S láskou
Vaša Ely