štvrtok 28. apríla 2016

Môžu si dámy 50+ ešte vôbec užiť sex?


WOMANIZER PRO W500 ROSE - Bezdotykové dráždenie klitorisu. 8 stupňov intenzity

Môžu si dámy 50+ ešte vôbec užiť sex?

So stúpajúcim vekom sa vôbec nemusí zo života vytratiť sex. Práve naopak, mnoho žien po päťdesiatke udáva zvýšenú chuť na intímny styk a nežnosti, objavujú mnoho pozitív, ktoré sex v strednom veku prináša a ktoré predtým nepoznali. Dôvody sú jednoduché:

♥ Stíšime sa, máme čas sa zastaviť a veci a súvislosti precítiť a pochopiť

♥ Už vieme, čo máme radi a čo robiť nechceme, aby sme si neubližovali
♥ Vďaka skúsenostiam sme sa veľa naučili a vieme byť vďačné
♥ Sex a problémy s chrbticou? Máme skvelého pomocníka v modernom erotickom nábytku
♥ A najmä: strach z tehotenstva je minulosťou


RIANNE S - MOON VIBE FRENCH ROSE
Od puberty ženy prenasleduje strach z nechceného tehotenstva. Žena, ktorá má už po "zenite", čo sa týka tehotenstva, sa od strachu oslobodí – neexistuje žiadne riziko a netreba sa chrániť. Teraz je sexuálny akt tým, čím v pravom slova zmysle je naozaj: Len aktom. Emócie síce môžu zohrávať rovnakú úlohu ako predtým, ale samotné milovanie znamená radosť, potešenie, pôžitok.

Po 50-ke môžu ženy konečne oddeliť od seba sex a lásku. Ak pred 50 rokmi mali ženy nemanželský sex, bol to veľký hriech so zlou príchuťou. Dnes žije mnoho žien single, neboli nikdy vydaté, alebo sa rozviedli, ovdoveli. Mnohé z nich si vôbec nehľadajú nový trvalý vzťah, chcú si občas užiť potešenie bez záväzkov. Sú iniciatívne, sebavedomé, nezávislé. Práve preto môžu i intímne stretnutia považovať za to, čím naozaj sú: začiatkom novej lásky, otvorený vzťah s potešením bez záväzkov, alebo len ako jednorazový sex.

Po 50-ke oddeľujeme sex a hriechy. Po menopauze už neplatia pravidlá pre dobré dievčatká. Viac sebadôvery znamená aj porušovanie pravidiel. Tancujeme na našu vlastnú hudbu. Ak vám žena povie, že ju vôbec nezaujímajú názory iných ľudí, tak to aj myslí. Konečne nepotrebuje súhlas nikoho.

Sme otvorené prijať nové výzvy. Aj keď nevieme, čo so sebou prinesú. Napriek tomu, že výber sexuálnych partnerov je obmedzený, výber sexuálnych pomôcok je naopak skvelý. Je normálne s novými partnermi vyskúšať nové pozície, produkty lásky s afrodiziakálnymi účinkami, dopriať si pohodlie a eliminovať bolesti chrbtice erotickým nábytkom.

Hormonálne výkyvy, bolesti pri menštruácii a zlá nálada sú preč. Áno, môžu prísť obavy zo zníženej
System JO- lubrikačný gél pre dámy
atraktívnosti v dôsledku starnutia. Hladina estrogénu je nižšia, ale život je vyváženejší. Vďaka sexu sa zlepší spánok, ktorý prispieva k mladistvejšiemu vzhľadu, zlepší sa nálada a u mužov sa znižuje riziko rakoviny prostaty.

Hľadáme nové cesty k spoločnému orgazmu. Prekonávame fyzické obmedzenia, vaginálne zmeny prejavujúce sa v stenčovaní pošvovej sliznice a suchosti pošvy, ponosy partnera – to je však príležitosť spoločnými rozhovormi sa opäť viac zblížiť, predĺžiť predohru dlhším bozkávaním, hladkaním, masážou, dotykmi a experimentovaním s erotickými pomôckami – sex sa stane nežnejším.

Mnoho ľudí sa v poslednej tretine svojho života stáva zábavnejšími, malé problémy všedných dní už nie sú také dôležité, viac prežívajú moment tu a teraz. To sa týka aj sexu. Pochopili, že aj v intímnom živote treba menej očakávať a viac si ceniť dary, ktoré so sebou zdieľaná intimita prináša. 

SVAKOM NOVA KEGEL BALLS
Niekoľko typov pre osvieženie intímneho života pre zrelé dámy 50+:

♥ Posilňujte svalstvo panvového dna - robte tzv. Kegelove cvičenia, ideálne so závažím, t.j. s venušinymi guličkami (Viac o Kelegových cvičeniach si môžete prečítať v článku:
Kegelove cvičenia a naše sexuálne zdravie).

♥ Zaraďte do svojho intímneho itineráru lubrikanty a prírodné stimulátory. Na trhu sú už veľmi kvalitné gély alebo balzamy na čisto prírodnej báze, niektoré plnia aj funkciu lubrikantu.

♥ Predĺžte si predohru intímnou masážou

♥ Osviežte si intímne chvíle používaním erotických pomôcok: vibrátormi, dildami, erotickými pomôckami pre páry. Máte obavu, ako by váš partner takéto novoty prijal? Inšpirujte sa našim článkom: Rozhovory o sexe - prostriedok k úplnému sexuálnemu naplneniu

Páčil sa Vám tento článok? Ak áno, zdieľajte ho na FB s vašimi priateľmi.
Ďakujeme.

Vaša Ely

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára