piatok 15. januára 2016

Túžite po spestrení vášho intímneho života a nápady sú vo hviezdach? Máme ich pre vás niekoľko!


Ani po rokoch s tým istým partnerom nemusí byť intímny život rutinou. Neveríte? Vyskúšali ste erotické pomôcky, jemné sado-maso hry, možno tantrický sex. Práve sa vám minul lubrikačný gél, niektoré polohy vám nie sú pohodlné, dildo si už nejaký ten rôčik pamätá. Erotických pomocníkov nájdete aj v domácnosti: dildo, lubrikačný gél, erotický nábytok. Je to také jednoduché, po dočítaní článku si zaiste položíte otázku: „Ako to, že ma to nenapadlo skôr?“.



Lubrikačný gél nájdete aj vo svojej kuchyni.
Lubrikačné gély majú pri sexuálnym styku svoje veľké opodstatnenie. Vďaka nim sú sex aj masturbácia príjemnejšie, používanie kondómov je jednoduchšie. Ak sa vám doma minul lubrikačný gél, nezúfajte. Všetko, čo potrebujete, nájdete vo svojej kuchyni: kokosový olej. Môžete použiť aj olivový olej, avšak vôňa kokosového oleja je príjemnejšia. Prírodný olej nielen zvlhčí a predĺži intímny styk, zároveň ošetruje vašu pokožku! Prírodný kokosový olej má mnohoraké využitie nielen v domácnosti.





Buďte opatrní v používaní latexových kondómov s akýmkoľvek typom oleja, lebo môže znížiť jeho účinnosť. Odporúčame lubrikačný gél na vodnej alebo silikónovej báze v kombinácii s latexovými kondómami. Ak používate prírodné lubrikanty z domácnosti, použite pritom polyuretánový kondóm namiesto latexového.

Kokosový alebo iný prírodný olej používajte výhrade s kvalitnými erotickými pomôckami, ktoré sú vyrobené z neporéznych materiálov akými sú sklo, nerezová oceľ a silikón. Porézne erotické pomôcky, vrátane tých z PVC, TPE a gumy budú absorbovať olej do svojej štruktúry, čím sa stávajú nehygienickými a znehodnocujú sa.

Vankúše uľahčia milovanie v rôznych pozíciách

Veľmi jednoduchá vec vám môže uľahčiť milovanie: vankúše. Znižujú tlak na nohy a kolená a umožňujú lepší prístup k vášmu bodu G. Vyskúšajte: položte si vankúš pod bedrá alebo chrbát, váš partner bude mať lepší prístup a vy viac pohodlia.

Bežné vankúše sa však posúvajú, menia svoj tvar a nasávajú lubrikanty a tekutiny, preto sú vhodnejšie vankúše s pamäťovou penou povrchom odolným voči akýmkoľvek tekutinám. Takéto podložky poskytujú lepšiu oporu, povrchová úprava látky je z materiálov, do ktorých sa nevstrebávajú tekutiny ani lubrikačné gély, návleky z nich môžete prať v pračke. Vybrali sme pre vás niekoľko typov podložiek a vankúšov osobitne uspôsobených pre vami preferované pozície od amerického výrobcu erotického nábytku.



Pri milovaní ochránite svoju posteľ a matrace, oceníte ergonomickú podporu. Dráždenie pozdvihnete na novú úroveň, zažijete intenzívnejšiu stimuláciu a poťahy operiete v pračke.

Pomôžte partnerovi predĺžiť si vzájomné milovanie.

Radi by ste si predĺžili milovanie? Menej skúsené páry si ho môžu predĺžiť dlhšou predohrou, napríklad vzájomnou masážou použitím masážnych olejov alebo olejom z masážnejsviečky. Pokožka bude hladká, uvoľníte si svalstvo a v atmosfére je obrovské napätie!

Dokonalým pomocníkom pri vašej predohre môžu byť napríklad masážne hlavice. Erotické vzrušenie, dráždenie a následná úľava sú nádhernou predohrou pred vzájomným vyvrcholením. S masážnymi hlavicami môžete experimentovať ak máte rada tvrdšie a rýchlejšie erotické hry. Erotickú masážnu hlavicu ocenia nielen dámy, ale aj páry, ktoré radi experimentujú. Je vhodná a bezpečná pre použitie na celom tele. Masážne hlavice vyberajte veľmi starostlivo, overte si pred kúpou ich pôvod a bezpečnosť.

Vyvrcholenie vášho partnera môžete oddialiť použitím erekčného krúžku na penis. Erekcia bude silnejšia a vďaka pomalšiemu prietoku krvi v penise oddialite vyvrcholenie. Niektoré erekčné krúžky majú tvar, ktorý vám poskytne viacero variácií: vzrušujúcu masáž časti penisu pod mieškom, v časti medzi mieškom a análom. Kvalitné materiály sú pevné a elastické zároveň. Odporúčame jeho použitie na najviac 30 minút.

Vyskúšajte erotické pomôcky na diaľkové ovládanie.


Sexuálne pomôcky na diaľkové ovládanie sú veľmi obľúbené, najmä medzi mladými ľuďmi. Hrajú sa s vašimi fantáziami o podriadenosti, poslušnosti. A koho by nevzrušovalo mať pod šatami ukryté malé tajomstvo, s ktorým môžete ísť aj na diskotéku? Diaľkové ovládanie bude v rukách vášho partnera. Na trhu je niekoľko druhov erotických pomôcok ovládaných na diaľku. Napríklad bezdrôtový, nabíjateľný a ľahučký vibrátor, ktorý môžete nosiť aj do mesta zastrčený vo svojej spodnej bielizni a jeho intenzitu určí váš partner alebo hudba na diskotéke.

Vďaka technológiám môžete kontrolovať vibrátor pomocou aplikácie vo vašom smartfóne. Diaľka, ktorá je medzi vami, vôbec nie je podstatná.

Ste nároční a radi by ste vo vašich experimentoch zašli ešte ďalej? Aj pre vás máme riešenie: High-techvibrátor so zabudovanou kamerou a LED svetielkami. Obrázky a videá si prenesiete do počítača použitím WIFI. Zažijete vaše dosiaľ ukrývané fantázie.

Malé drobnosti!!

Máte rada orálny sex. Ak váš partner predtým vypije ananásový džús, oceníte chuť jeho spermií, budú voňať po ovocí. Lieky, strava a iné faktory môžu ovplyvniť vôňu a chuť spermií a na vašich intímnych miestach, s lubrikantami s ovocnými aleboinými vôňami a príchuťami si spríjemníte vaše milovanie. Gél na báze vody nie je mastný ani lepkavý, je to taký neviditeľný, ale účinný pomocník, ktorý môžete použiť s kondómom alebo bez.


Oblečte si ponožky pre sexom. Zdá sa vám to nevhodné? Sú však ľudia, ktorí vám potvrdia, že ich obuté ponožky v nich počas sexu rozpaľujú oheň.

Vibrátory a pri erotických hrách s mužom? Áno, vibrátor na jeho bradavkách alebo na jeho penise alebo mieškoch mu môže spôsobovať intenzívne potešenie. Vibrátory nie sú len pre dievčatá.

Nemusíte vyskúšať všetky tipy z tohto zoznamu, tisíce milencov bolo prekvapených, ako takého maličkosti môžu priviať nový vietor do vášho milostného života.





Prajeme vám veľa nádherných chvíľ a zábavy!

Vaša Ely