utorok 15. marca 2016

Erekčné krúžky na penis - funkcie a používanie.

Páni, radi by ste sa dopracovali k dlhšej erekcii, oddialili ejakuláciu a to bez modrej pilulky? Vyskúšajte krúžky na penis!

Sú nazývané aj škrtiace alebo erekčné krúžky, slúžia na zlepšenie erekcie pri sexuálnom styku, erekcia je dlhšie trvajúca a silnejšia. Erekčné krúžky sa natiahnu na koreň penisu a priškrtia ho. Dôsledkom je slabší odtok krvi z penisu. Môžu pomôcť pri erektilnej disfunkcii,  predčasnej ejakulácii, sú však aj zdrojom zábavy a stupňujúceho sa vzrušovania. Muži zväčša pociťujú silnejší orgazmus, sú však aj muži, ktorí počas používania erekčného krúžku orgazmus nedosiahnu, obe situácie sú normálne.

Krúžok na penis si nasadíte na koreň penisu, spravidla po dosiahnutí erekcie. Krúžky buď obopínajú len penis, alebo penis a miešky zároveň. Materiály sú rôzne: guma, silikón, kov alebo koža. Ak ste začiatočníkom v používaní erekčných krúžkov na penis, odporúčame začať s nastaviteľnými krúžkami.
50 Shades of Grey - Adjustable Cock Ring

Vibračné krúžky na penis poskytujú osobitné potešenie obom partnerom. Okrem silnej erekcie u pánov stimulujú partnerkin klitoris, pánom semenníky aj penis.

Ako bezpečne používať erekčné krúžky na penis

Erekčný krúžok pre páry OhmiBod
♥ Výber správnej erotickej pomôcky. Na začiatok odporúčame krúžok z elastického silikónu. Uistite sa, že veľkosť je správna – krúžok zabraňuje prietoku krvi, ale cítite sa pohodlne. Ak je krúžok tesný, natiahnite ho napríklad na fľašu na niekoľko hodín pred používaním.

♥ Použite lubrikant. Lubrikanty sú vynikajúcim doplnkom každej erotickej pomôcky, vrátane krúžkov na penis. Použite lubrikant predtým, ako si krúžok nasadíte – nasadenie bude pohodlnejšie a ľahšie. Nezabudnite, so silikónovými erekčnými krúžkami používajte výhradne lubrikant na vodnej báze. 

erekčný krúžok LAID P.2 47 mm blue
♥Krúžok natiahnite na sčasti stoporený penis. Pozorne si prečítajte návod. Erekčný krúžok má obopínať iba penis, alebo penis aj miešky zároveň? Niektorí muži uprednostňujú erekčné krúžky, ktoré obopínajú falus a miešky zároveň – pociťujú silnejší orgazmus.

♥ Vyskúšajte krúžok. Pri masturbácii alebo milovaní s vašou partnerkou. Vibračný krúžok nastavte tak, aby ste stimulovali klitoris Vašej partnerky. Môžete ho tiež otočiť a stimulovať vaše semenníky.

♥ Stiahnite krúžok ideálne tesne pred ejakuláciou, ak ho používate viac ako 10-15 minút alebo ak pocítite bolesť. Kvôli obmedzenému prietoku krvi hrozí opuch penisu, v najhoršom prípade môže dôjsť k poškodeniu tkanív.

Erekčný krúžok na penis je skvelá erotická pomôcka, nemali by ju však používať páni, ktorí majú problém s krvným obehom, majú nábeh na trombózu alebo trpia cukrovkou.

Čistenie erekčných krúžkov. Ako u väčšiny erotických pomôcok, spravidla stačí teplá voda a jemné mydlo, odporúčame však používať kvalitné čistiace prostriedky na erotické pomôcky, predĺžite tým životnosť materiálu. Viac o hygiene erotických hračiek sa dozviete v článku Venujete dostatočnú pozornosť hygiene erotických pomôcok?

Inšpirujte sa modernými krúžkami na penis z našej ponuky v kategórii Erotické pomôcky pre pánov. Pre našich klientov vyberáme do ponuky len značkové a kvalitné erekčné krúžky.

Prajeme vám veľa zábavy, nových zážitkov a vyššiu úroveň vášho intímneho prežívania.

Vaša Ely