utorok 27. júna 2017

                                      Tantrická masáž 


čo je tantra



Cítite potrebu sa na chvíľku zastaviť, oddať sa tichej meditácii, harmonizovať všetky zložky Vašej bytosti? Skúšali ste rôzne metódy uvoľnenia, ale chcete zažiť niečo nové, nepoznané? 

Pozývame Vás do sveta telesnej zmyselnosti, nežnej starostlivosti a vzrušujúceho objavovania Vašich vrcholov. 

Zoznámte sa s tantrickou masážou Sávitryí: harmonizuje všetky zložky ľudskej bytosti – fyzickú, emocionálnu, duševnú, duchovnú.

Tantrická masáž tak nielen prehlbuje sexuálne prežívanie prijímajúceho, napomáha zvyšovaniu uvedomenia si a citlivosti vlastného tela. Partneri sa učia hlbokému zdieľaniu intimity, otvorenej komunikácii a úcte k sebe a tomu druhému. 

Zdravotné účinky tantry sú nesporné: pomáha pri poruchách erekcie, problémoch s prostatou, predčasnou ejakuláciou, vaginitíde, bolestivom sexuálnom styku, nefyziologicky podmienených problémoch s otehotnením, nedostatkom energie, vitality a chuti do života, depresii z nedostatku pozornosti zo strany partnera a intímnych dotykov, zlepšuje vzťah k sobe samému i k partnerovi, zbavuje napätia a stresu, uvoľňuje svaly a podporuje krvný obeh. 

Tantrická masáž vám vykúzli úsmev na tvári, vyhladí vrásky, rozjasní pohľad a narovná chrbát. 
Tantrická masáž je veľmi obľúbená medzi pármi, u ktorých podporuje vzájomnú príťažlivosť a dôveru a prináša novú inšpiráciu a poznanie.



Odstraňuje z tela a duše záťaž, relaxuje myseľ a prináša nové poznanie o možnostiach sexuality. Dôležitou súčasťou sú dotyky, objímanie, hladenie, rozmaznávanie, vzrušovanie s maximálnou pozornosťou, láskyplnosťou a nehou.

Pocítite postupné prebúdzanie a navyšovanie sexuálnej (kundalini) energie. Vzrušenie tantrickými technikami vedie k energetizácii tela a zároveň k nárastu ešte vyššieho vzrušenia. Toto prináša ženám krásne orgazmy a mužom úžasné uvoľnenia.

Počas tejto masáže budete v stave meditácie, naladení na energiu Vyššieho Ja. Zameriava sa na auru, čakry, meridiány, reflexné body (aj v intímnej oblasti - marmy). Vylaďuje ľavú a pravú hemisféru mozgu, archetypy vnútorného muža a vnútornej ženy. Používa špeciálny tantrický dych, ako relaxujúci, tak stimulujúci. Uvoľňuje hlavu, všetky časti tela, svaly, kĺby, šľachy, orgány uložené v brušnej dutine.

Tantrické masáže vedie pani Xenyie Suhayilou Komersa, zakladateľka Tantra Chrámu Savitri, majsterka Tantry a Reiki.

Nechajte sa unášať prúdom zmyselnosti, blaha, radosti, vnímajte svoje telo a dotyky tantrickej kňažky. Skúste chvíľu byť len tak, nechať rozplynúť svoje predstavy o tantrickej masáži, nedosahujte ničoho, opusťte svoje ciele.

Pôžitok Vášho stúpajúceho sexuálneho ohňa, ktorý vibruje Vašim telom, zážitok bez cieľa, bez zakončenia, každý okamih sa stáva nekonečným. Stratíte sa vo svojom uvoľnení, vo svojej rozkoši.

Ruky tantrickej kňažky Vás jemne a bezpečne dovedú do nepoznaných miest Vášho tela, kde je možné prežiť čokoľvek. Tajomná ríša Vašich pocitov, emócií, prežitkov sa Vám pootvára a Vy do nej vstúpite skrz ruky, pokožku, dych a tep tantrickej kňažky. Vzájomné napojenie v tantrickej energii sa môže stať malým zázkrakom. A Vy sa posilňujete z prameňa vlastnej sexuality, kundalini energie a tantrickej masáže.

Viac o tantrickej masáži sa dozviete na www.savitri.sk. Radi by ste si užili tantrickú masáž doma s patnerom? K dokonalému prežívaniu Vás dovedú napríklad masážne oleje a stimulanty značky Kama Sútra: http://www.eroticlady.sk/e/wellness-lubrikanty-intimna-hygiena-8/masazne-oleje-22/.


Vaša Ely