nedeľa 3. apríla 2016

Originálna rozlúčka so slobodou alebo dámska párty.




Originálna dámska párty s poradkyňou EroticLady
Zdieľaná radosť je dvojnásobná radosť. Preto sa pri rôznych príležitostiach radi obklopujeme priateľkami, aby sme spoločne oslávili výročie, rozchod s priateľom, narodeniny, rozlúčku so slobodou alebo len máme chuť na dámsku jazdu, bez pánskych uší a komentárov.

Budúca nevesta má v živote len jedinú príležitosť ako sa rozlúčiť s doterajšou slobodou. Ale ako urobiť rozlúčku, na ktorú budú priateľky dlho spomínať? Pánskym striptízom, bujarou zábavou na diskotéke alebo v intímnom súkromí bytu alebo chaty? Fantázii sa medze nekladú. Buďte originálna a urobte rozlúčku nezabudnuteľnou, plnou zábavy a smiechu napríklad tým, že sa vám priateľky poskladajú na balíček s erotickými darčekmi od EroticLady. 
210th Erotic Box Ladies 

Zase o rok staršia a opäť viac sexi! Nie je lepší spôsob osláviť to zábavou a smiechom s dobrými priateľkami a darčekmi, ktoré potešia a zabavia. Hostia potom rýchlo opustia spálňu hostiteľky a nie preto, aby sa sfúkli sviečky na torte, ale preto, aby si hostiteľka vyskúšala erotické pomôcky, ktoré dostala ako darček.

Ste to Vy alebo Vaša priateľka, ktorá sa práve rozišla s partnerom, manželom a zaradila sa medzi single dámy oznamujúc novo nadobudnutú slobodu a pokoj – a EroticLady to pomôže osláviť lepšie ako ktokoľvek iný. Vychutnajte si okamih nadobudnutej nezávislosti s balíčkom originálnych intímnych maličkostí.

Organizujete dámsku jazdu. Zavoláte vašim priateľkám, kamarátkam, aj tým, ktoré ste už dávno nevidela a nepočula, potešia sa. Najmä ak s balíčkom erotických hračiek a drobností zažijete veľa zábavy a potešenia! Lebo poradkyňa EroticLady úplne zdarma predstaví vtipne, s humorom a láskou sexuálne pomôcky, ktoré sú pripravené obohatiť váš intímny život. 
RIANNE S MATRIOSHKA VIBRATOR

EroticLady vám umožní zoznámiť sa s klasickými aj modernými erotickými pomôckami a doplnkami v intímnom súkromí domova. Smiech a zábava sú zaručené.

A motivácia hostiteľky? 
Hostiteľka dostane za svoju pohostinnosť darček a vecnú prémiu vo výške 10% z hodnoty všetkých objednávok uskutočnených na párty. A to už od jedného eura obratu! Túto vecnú prémiu si môže uplatniť pri najbližšej objednávke u EroticLady. 

Tajomné je sexi
Od rannej sprchy až po bozk na dobrú noc. EroticLady má v ponuke produkty, ktoré získali mnohé ocenenia, zaručene pozdvihnú sexepíl každej ženy a obohatia intímny život žien novou úrovňou zážitkov. Od ultra hrejivého unikátneho stimulátora SENSUVA pre dámy vyrobeného v USA, k ochutených lubrikantom, erotickej spodnej bielizni až po erotické pomôcky.
UNIKÁTNY STIMULÁTOR SENSUVA PRE DÁMY 

Stačí pozvať priateľky, dať vychladiť šampanské, pripraviť malé občerstvenie, pozvať poradkyňu od EroticLady a šteklivá párty sa stane realitou. Spoznávajte počas EroticLady párty intímnych hračiek najkrajšie a najnovšie erotické pomôcky, vzrušujúce vône a doplnky do vašej spálne. Dozviete sa najlepšie triky a typy pre váš milostný život a napĺňanie vašich intímnych potrieb. Poradkyňa vám zodpovie všetky vaše otázky. Každá objednávka uskutočnená na večierku je zvýhodnená cenou za dopravu - už od 40 € je doprava zdarma!







K uskutočnenie originálneho večierka je už len krôčik: stačí napísať mail na info@eroticlady.sk a dohodnúť si termín oslavy. O ostatné sa postará Vaša poradkyňa z eshopu najmä pre slečny a dámy www.eroticlady.sk.

Vaša Ely